Известие

Collapse
No announcement yet.

Болт зад педала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Съгласен съм че може и да предпазва но той се настройва и съм сигурен че ако се отвие много и особенно ако имаш и стелка /като мен/ колата няма да е същата защото едно еда натиснеш педала до половината и съвсем друго до ламарината

Comment

Моя болт е завит до край. И пак като натисна до край без стелката си ми показва 77% отворена клапа.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Това е доста интересно само 77% и то при завит болт не съм чак толкова навътре в нещата обаче би трябвало да има разлика ,направо взех да се плаша наистина трябва да отговори човек който разбира от тези неща !!! На други марки автомобили дали има такива болтове и при какви кубатури според мен може би се слагат на по мощни двигатели ?

Comment

Всъщност съм излъгалх малко. Не 77% а 77 градуса.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

абе махай, виж разликата и пак си го сложи. ко толко. аз го манах и не го слагам. кот ще да става

Comment

И аз го махнах - не виждам разлика . Сигурно пак ще го навия .
              ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

Първоначално публикувано от annihilator Покажи съобщение
                Що се занимаваш с глупости, естествено че няма да има разлика.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

При теб е по-различно защото нямаш и жило за гаста.Та нормално е да няма ефект.
                  Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                  Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                    При теб е по-различно защото нямаш и жило за гаста.Та нормално е да няма ефект.
                    А какво имам , като нямам жило?
                    Но каквото и да е , нали все пак се увеличава хода на педала ...
                    Защо няма ефект /поне при мене няма/?
                    ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

А какво имам , като нямам жило?
                      Но каквото и да е , нали все пак се увеличава хода на педала ...
                      Защо няма ефект /поне при мене няма/?
                      До колкото се сещам имаш потенциометър на педала на гаста който предава информацията към управляващия бок ,и от там колко гориво и колко да ускорява или намалява.

Вчера много лошо те пуснах на завоя,ама малко се пазя че съм без кетап .
                      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                        До колкото се сещам имаш потенциометър на педала на гаста който предава информацията към управляващия бок ,и от там колко гориво и колко да ускорява или намалява.

Вчера много лошо те пуснах на завоя,ама малко се пазя че съм без кетап .
                        Айде , айде ! То нали знаеш - на калпавата ракета , космоса и пречи !

Пак не разбрах - на потенциометъра не му ли влияе хода на педала ?!?
                        ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

Сериозно ли никой не знае за какво е този болт,според мен не е за да пази жилото защото всички коли щяха да имат ,а по принцип като се замисля това е много прост и лесен начин да ограничиш една кола

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                            Сериозно ли никой не знае за какво е този болт,според мен не е за да пази жилото защото всички коли щяха да имат ,а по принцип като се замисля това е много прост и лесен начин да ограничиш една кола
                            Въобще не виждам какво ограничава тоя болт,като разликата с него и без него е 1 см
                            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                            Продавам Алфи на части!

Comment

Пак не разбрах - на потенциометъра не му ли влияе хода на педала ?!?
                              Влияе му - ако е калпаво регулиран.......

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                              Мисля че доста хора вече разбраха.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                                Въобще не виждам какво ограничава тоя болт,като разликата с него и без него е 1 см
                                кат си на по висока предавка и неможеш да изцедиш хубаво колата. поне при мен е така. мъ аз имам малко обороти

Comment

Working...
                                X